Lion of Leisure

Lion of Leisure is een onafhankelijk kinderkleding label uit Antwerpen van de ontwerpers Matthew Grove (UK) & Saskia Solberg (NL) en opgericht in 2013.

Elk kledingstuk wordt zorgvuldig geproduceerd en liefdevol met de hand bedrukt. De artikelen zijn vervaardigd van 100% organisch katoen en zijn GOTS gecertificeerd. Dat betekent dat er geen chemicaliën of pesticiden worden gebruikt in de teelt van katoen.

Alle grafics worden gedrukt met biologisch afbreekbare inkt op waterbasis en zijn niet schadelijk voor de kids, voor ons en voor het milieu. Elk T-shirt is verpakt in een herbruikbaar, 100% puur katoenen zak met coole opdruk

Het label is niet seizoensgebonden,. door het jaar heen voegen ze nieuwe items toe.. Lion of leisure is het gehele jaar te orderen en ze leveren binnen 4 weken.

De productie vind kleinschalig plaats en is met vakmanschap bewerkt. (zie bijgaande video)

Het label heeft een eigen grafische identiteit, geïnspireerd op de gedetaillleerde, wonderlijke dieren-illustraties van de ontwerpers …en met humor.

SalesbookOrdersheetAW19

De ontwerpers hebben een merk neergezet met een eigen humoristische identiteit waarbij ze geïnspireerd zijn door kinderen.  Bovenal vinden ze het belangrijk dat je een goed gevoel hebt over hun product en dat het comfortabel en veilig is voor jouw kind.